Wist je dat ...

  • Viscose bekent staat om haar zachte structuur en soepelheid waardoor dit erg comfortabel draagt.
  • Viscose vroeger is ontwikkeld voor de arbeider als alternatief op zijde? Dit was namelijk erg duur en de gewone man had geen geld voor echt zijde. Vandaar dat viscose ook wel kunstzijde wordt genoemd. 
  • Als je katoenen kledingstukken de eerste keer op 30 graden wast, je de stof beschermt waardoor je deze de volgende wasbeurten wél heter kunt wassen?
  • Modal een verdere ontwikkeling van viscose is? 
  • Modal net zo goed absorberend is als katoen?

Tip van mevrouw Drontmann: wilt u besparen op de verzendkosten? Haal dan u pakketje gratis op in de winkel van Drontmann Dag & Nacht in het MCL- ziekenhuis. 

Wij geven ziekenhuis service!

Opgenomen worden in het ziekenhuis is al vervelend genoeg. Zeker als u voor langere tijd moet blijven. Een fijn nachthemd of lekkere pyjama kan het dan toch nét iets aangenamer voor u maken! In onze webshop kunt u de collectie alvast bekijken. Als u iets leuks gevonden hebt, kunt u van ma t/m vrij tussen 17.00 - 18.00 naar de winkel bellen: 058-2887673. Wij zoeken de juiste artikelen voor u op en brengen deze met alle liefde tijdens het spreekuur bij u langs! Vanzelfsprekend zitten hier geen kosten aan verbonden.

Lees de blog over onze favoriete merken, welk merk past het beste bij u?